Vorig jaar een leuke carnavalskwis? Dit jaar ‘moest’ beter!!
Belangrijk: iedereen kan meedoen en 23:30u is de afterparty. Zo startten we de nieuwe opzet en is iedereen benaderd voor hun bijdrage d.m.v. vragen en/of optreden.
We hadden dit jaar een beter interactief antwoordenspel, zodat iedereen actief mee kon doen. Met de vragen op het grote scherm én telefoon liep alles (bijna) vlekkeloos.
Strak volgens planning blies Vrüg Ligt, Prins Gerard en zijn gevolg binnen. Het ‘warming-up’ spelletje, Wie Ben Ik?, werd gewonnen door Adjudant Frits.
Samen met Laura had ik de eer het programma te mogen presenteren. Twee snelle rondes, met superleuke acts en ingezonden vragen.
’t Was echt genieten van o.a. Los Zand met dans-je-liedje, of onze bouwers met de krattenwals. Maar ook de geconcentreerde blikken bij bijvoorbeeld de vragen v.d Zeikzakkuh en de geweldige foto’s v.d. Opa’s. Tevens werd er driftig gepunnikt en gepuzzeld voor extra punten.
Nie Duk Zat, Hekkesluiters en D’n Ollinge Mik speelden de finale. Middels de extra snelheidsvraag werd DOM de winnaar van een prachtig dienblad, maar vooral de eretitel ‘de slimste carnavalsvierders 2019’.
ShowTime had ook dit jaar het licht en geluid weer super voor elkaar en zorgden voor een spetterend afsluitfeest!!
Marijn